رئیس سازمان صمت گیلان تأكید كرد:

لزوم اصلاح نظام مالی برای تحقق شعار جهش تولید

لزوم اصلاح نظام مالی برای تحقق شعار جهش تولید

به گزارش بیا شمال رئیس سازمان صمت گیلان با تاكید بر لزوم اصلاح نظام مالی برای تحقق شعار جهش تولید، اظهار داشت: باید اتاق فكر با همكاری نخبگان و دانشگاهیان و فعالان صنعتی تشكیل دهیم.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، فرهاد دلق پوش عصر یكشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به صادرات ۴۸۲ میلیون دلار صادرات از استان گیلان در طول سال گذشته، اظهار نمود: اساسا با تهیه آمار ۱۲ ماهه به صورت كامل از هدف گذاری ۵۰۰ میلیون دلار عبور خواهیم كرد.
رئیس سازمان صمت گیلان در ادامه به توجه ویژه مقام معظم رهبری به مبحث تولید اشاره و این توجه را مایه خرسندی فعالان این حوزه دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در ادامه نامگذاری سال قبل با عنوان «رونق تولید» سال جاری را بعنوان سال «جهش تولید» نامگذاری كردند.
تشكیل اتاق فكر با همكاری نخبگان دانشگاهی و صنعتی
وی با تاكید بر لزوم اصلاح نظام مالی برای تحقق شعار سال جاری، اضافه كرد: برای تحقق این شعار باید برنامه ریزی ویژه ای داشته باشیم و از همفكری نخبگان صنعتی و دانشگاهی استفاده نماییم.
دلق پوش تشكیل اتاق فكر با همكاری نخبگان و اساتید دانشگاهی و صنعتی در جهت فراهم كردن بسترهای تحقق شعار «جهش تولید» را ضروری دانست و افزود: برای عملیاتی شدن شعار سال و سوق دادن سرمایه ها به سمت تولید مولد و پویا باید از ظرفیت های عظیم دانشگاهی در تعیین استراتژی های جدید استفاده نمود.
وی با اشاره به اینكه دریافت مالیات ناعادلانه و صرفاً متمركز بر تولید از موانع مهم در راه تولید است، بیان نمود: همدلی مسؤلان و توجه به تولید دانش بنیان، صادرات محور، متنوع سازی در محصولات تولیدی برای تأمین نیازهای داخلی و جذب سهم بیشتر در بازارهای صادراتی می تواند اقدامی هدفمند در جهت رونق و جهش تولید باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان یكی از مؤلفه های مهم در جهش تولید را هدایت سرمایه گذاری ها از محل صرف سودجویانه به سمت تولیدات مولد، هدفمند، اشتغال زا و بازار پسند یكی از مؤلفه های مهم در جهش تولید هدایت سرمایه گذاری ها از محل صرف سودجویانه به سمت تولیدات مولد، هدفمند، اشتغال زا و بازار پسند است برشمرد و اظهار داشت: این هدف با فعال سازی مراكز مشاوره كسب و كار و تعیین اولویت های جدید سرمایه گذاری متناسب با اقلیم گیلان امكان پذیر می شود.
دلق پوش با تاكید بر لزوم همراه و همگام سازی نظام مالی كشور با سرمایه گذاری های به صرفه در بخش تولید و با اشاره به اینكه ثمره این كار ایجاد اشتغال برای جوانان، عمل به تأكیدات مقام معظم رهبری و تأثیرگذاری محسوس در زندگی مردم است، اضافه كرد: یكی از اركان اصلی جهش تولید انجام اصلاحات در سه بخش بانكی، گمركی و مالیاتی است.
وی با اشاره به اینكه تغییر در نرخ سودهای بانكی و منطقی كردن آن متناسب با وضعیت واقعی تولید می تواند جهش قابل توجهی در سرمایه گذاری در بخش صنعت رقم بزند، خاطرنشان كرد: در همین راستا لازم است عوارض مختلف گمركی و مالیات اضافی از چرخه تولید محصولات حذف و یا قاعده مند و منطقی شود.
بازگشت ۴۱۷ واحد راكد به چرخه تولید در سال گذشته
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در مورد كارگروه های رفع موانع تولید و دستاوردهای آن هم اظهار نمود: سال قبل به همت مسؤلان در رابطه با حوزه تولید و توجه ویژه استاندار گیلان با برگزاری كارگروه های رفع موانع تولید نسبت به پرداخت تسهیلات اختصاصی بیشتر از هزار و ۲۰۰ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان اقدام شد.
دلق پوش با تاكید بر اینكه پرداخت این مبالغ از محل كارگروه رفع موانع تولید تحرك وسیعی در بخش تولید استان گیلان به وجود آورد، اضافه كرد: بازگشت بیشتر از ۴۱۷ واحد راكد و نیمه تعطیل گیلان به چرخه تولید یكی از آثار مثبت برگزاری جلسات كارگروه رفع موانع تولید در استان است.
وی جایگاه گیلان را بر مبنای آخرین آمار دریافت شده از سامانه رفع موانع تولید در تعداد پرداختی ها برشمرد و با اشاره به اینكه گیلان به رتبه سوم كشوری در سال ۹۸ رسیده است، افزود: واردات غیرضروری بعضی از محصولات نظیر استثنائات تجاری (مناطق آزاد، كالای مسافری، كوله بری، ملوانی) همچون موانع عمده بخش تولید در وضعیت كنونی است واردات غیرضروری بعضی از محصولات نظیر استثنائات تجاری (مناطق آزاد، كالای مسافری، كوله بری، ملوانی) همچون موانع عمده بخش تولید در وضعیت كنونی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینكه قدیمی بودن ماشین آلات بعضی از صنایع زمینه ساز كاهش بهره وری عوامل تولید و فرسایش در این عرصه می شود، اظهار داشت: بانكداری غیراصولی و بنگاه داری بانك ها، نقص كلی و جزئی در زنجیره تولید و كمبود مواد اولیه برای ازدیاد ارزش افزوده محصولات صنعتی از دیگر موانع بخش تولید هستند.
دلق پوش با اشاره به اینكه فقدان بستر تبلیغاتی ارزان در رسانه های جمعی و ملی برای جلب بازار بومی مناسب برای عرضه كالا و فرهنگ سازی بیشتر برای مصرف كالای ایرانی، بیان نمود: عدم جذب نقدینگی توسط صاحبان صنایع به دلیل پیچیدگی اداری و فقدان مدیریت هوشمند از دیگر مواردی است كه در راه جهش تولید اختلال بوجود می آورد.
وی با تاكید بر لزوم بازبینی در عرصه تولید به علت حاكم بودن مدیریت سلیقه ای و غیرتخصصی و عدم دانش فنی برخی تولیدكنندگان و ضرورت بازبینی رویكردها، اضافه كرد: تحقق شعار «جهش تولید» با همدلی تمام مسؤلان پركار و مرتبط بانكی، مالیاتی، گمركی، با همت تشكل های بخش خصوصی و رویكرد فرابخشی همه دلسوزان نظام میسر می شود.

1399/01/04
15:49:42
5.0 / 5
3038
تگهای خبر: تبلیغات , تسهیلات , تولید , دریا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا