استاندار مازندران:
        ماهی و برنج فریدونکنار برندسازی نشده است
         
        به گزارش بیا شمال استاندار مازندران به ظرفیت بازار ماهی و برنج فریدونکنار اشاره نمود و اظهار داشت: این محصولات برندسازی و تجاری سازی نشده است.
        
        
به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، سید محمود حسینی پور بعدازظهر پنجشنبه در جمع نمایندگان اقشار فریدونکنار با تکیه بر رفع محرومیت و ساختن شهرستان عنوان کرد: کشاورزی و گردشگری شهرستان نیازمند توجه و رونق است. 
وی با اظهار این که کشاورزی شهرستان تجاری سازی نشده است، به برنج فریدونکنار اشاره و افزود: کشاورزی و شالیزاری در شهرساان به روش سنتی اداره می شود. 
وی خواهان تدوین سند آمایش برای توسعه شهرستان شد و بهره گیری از ظرفیت نخبگان را در این حوزه الزامی دانست و اظهار داشت: در شهرستان هفت کیلومتر ساحل وجود دارد و این طلای خالص راکد و خوابیده است. 
حسینی پور اعتیاد و طلاق را همچون دغدغه ها و صدمه ها بیان کرد و اظهار داشت: نبود سیاست گذاری مناسب در شهرستان همچون صدمه ها است و باید از تکنولوژی برای رونق امور همچون کشاورزی بهره گیری کرد. 
استاندار مازندران بی بهره بودن فریدونکنار از داشتن هتل خوب را از دیگر مسائل ذکر کرد و اظهار داشت: همینطور از ظرفیت فریدونکنار در کریدور شمال- جنوب بهره گیری نشده است. 
وی بازار ماهی را همچون ظرفیت ها ذکر کرد و اظهار داشت: متأسفانه ماهی و بازار آن برند نشده است و باید در این حوزه برنامه ریزی شود.
 منبع: biashomal.ir
                    
                    
                    
                    
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
                    
                    
                        (0)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب