ﻣﺪﻳﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﻁﻴﻮﺭ ﺟﻬﺎﺩ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯی ﮔﻴﻼﻥ:

پرورش ۷۶۰ قطعه گوشتی شتر مرغ در گیلان، ۱۰ بهره بردار فعال می باشند

پرورش ۷۶۰ قطعه گوشتی شتر مرغ در گیلان، ۱۰ بهره بردار فعال می باشند

بیا شمال: رشت- ﻣﺪﻳﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﻁﻴﻮﺭ ﺟﻬﺎﺩ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯی ﮔﻴﻼﻥ با اشاره به فعالیت ۱۰ بهره بردار در حوزه پرورش شتر مرغ در این استان، اظهار داشت: هم اكنون ۷۶۰ قطعه گوشتی شترمرغ و ۱۰۵ مادر در گیلان تولید می گردد.



سورنا چائیچی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پرورش شترمرغ در استان گیلان، اظهار نمود: هم اكنون ۷۶۰ قطعه گوشتی شترمرغ و ۱۰۵ مادر در استان گیلان پرورش داده می شود.
وی با اشاره به اینكه یك كارخانه جوجه كشی شترمرغ هم با ظرفیت تولید هزار و ۳۵۰ عدد تخم شترمرغ در هر دوره در شهرستان رضوانشهر فعالیت می كند، اضافه كرد: ۱۰ بهره بردار در این زمینه در شهرهای مختلف استان گیلان فعال می باشند.
ﻣﺪﻳﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﻁﻴﻮﺭ، زنبور عسل و كرم ابریشم ﺟﻬﺎﺩ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯی ﮔﻴﻼﻥ تصریح كرد: از این تعداد هشت بهره بردار دارای پروانه گوشتی و دو بهره بردار هم پروانه پرورش مادر را دارا بوده و در شهرهای رشت، رضوانشهر، فومن، لاهیجان و رودبار مبادرت به پرورش شترمرغ می كنند.
وی با اشاره به اینكه شترمرغ از پرندگان همه چیز خوار است، اظهار داشت: غذای این پرنده بین غذای گاو و مرغ بوده و هم از علوفه اعم از یونجه و شبدر و هم از كنستانتره شامل جو، ذرت، سویا، مكمل های معدنی و ویتامین تغذیه می كند.
چائیچی در ادامه به بعضی از مزیت های پرورش این پرنده هم اشاره و خاطرنشان كرد: شترمرغ حیوانی مقاوم و سازگار با هر اقلیمی است، تعذیه آسان، ضریب تبدیل مناسب، عدم وابستگی به اقلام خوراك دام وارداتی، مصرف پایین آب و عدم نیاز به تجهیزات خاص همچون مزیت های پرورش این پرنده است.
وی با اشاره به اینكه از پوست شترمرغ مرغوب ترین و با كیفیت ترین چرم و زیباترین پرهای دنیا تولید می شود، اضافه كرد: از چربی زیر شكم شترمرغ برای تهیه و تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، از ژلاتین استخوان آن جداره كپسول دارو، از مغز شترمرغ برای درمان آلزایمر، از تاندون های آن هم برای پیوند به انسان استفاده می گردد.
ﻣﺪﻳﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﻁﻴﻮﺭ، زنبور عسل و كرم ابریشم ﺟﻬﺎﺩ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯی ﮔﻴﻼﻥ همینطور یادآورشد: گوشت این پرنده بسیار لذیذ و فاقد كلسترول بوده و پرورش این پرنده بسیار اقتصادی می باشد و برخلاف سایر طیور به علت مصرف كم آب و همینطور مدفوع كم كمترین آلودگی زیست محیطی و آب های سطحی را بوجود می آورد.
وی در ادامه با اشاره به عدم رغبت برای صدور پروانه پرورش برای متقاضیان این پرنده در استان گیلان، اظهار داشت: گیلان با داشتن مرغداری های فراوان قطب تولید مرغ در كشور به حساب می آید و با عنایت به اینكه این پرنده ناقل ویروس انفلوآنزا بوده برای ممانعت از شیوع این ویروس در بین مرغداری های گیلان رغبت و برنامه ای برای افزایش تولید آن در این استان وجود ندارد.

1397/06/19
14:03:41
5.0 / 5
4271
تگهای خبر: آب , تولید , زمین , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا