سرپرست اداره تعاون مازندران:

کمیته راهبردی توسعه اشتغال در مازندران راه اندازی شود

کمیته راهبردی توسعه اشتغال در مازندران راه اندازی شود

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خواهان راه اندازی کمیته راهبردی توسعه اشتغال در استان شد و اظهار داشت: زیست بوم اشتغال استان باید پیگیری شود.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، علی باقری عصر چهارشنبه در شورای هماهنگی تعاون استان با اشاره به این که تا کنون ۱۱۷ جلسه شورای هماهنگی در استان برگزار شده است، بر ضرورت تعامل بیش از پیش بین دستگاهی با هدف ارائه خدمت مطلوب به مردم اصرار کرد.
وی با اشاره به این که همه باید تلاش نماییم تا مشکلات مردم رفع گردد، اشاره کرد: مشکلات جامعه هدف را همیشه باید در نظر بگیریم و تا رضایتمندی حاصل شود.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران مجموعه وزارت تعاون را یک نهاد مردمی دانست و اضافه کرد: برای ایجاد اشتغال با اجرای طرح زیست بوم اشتغال در کشور و استان باید تلاش و هم افزایی ویژه ای داشته باشیم.
باقری خواهان راه اندازی کمیته راهبردی توسعه اشتغال در مازندران شد و اظهار داشت: برای طرح دولت در حوزه اشتغال را باید پیگیری ویژه ای داشته باشیم.
وی رمز موفقیت را تعامل و همدلی دانست و بیان کرد: برای حل مشکلات مردم نباید کوتاهی نماییم. مدیر صندوق کارآفرینی امید مازندران نیز در این نشست اظهار داشت: بیش از ۳ هزار اشتغال در روستاها با اجرای طرح های هر روستا یک محصول، روستای بدون بیکار و تسهیلات اشتغال روستایی به وجود آمده است.
محمد رضا حاتمی با اشاره به این که تمرکزمان بیشتر در زمینه روستاهاست، اشاره کرد: در بحث طرح هر روستا یک محصول و روستای بدون بیکار تا کنون ۱۰۰ روستا اعلام آمادگی کردند و تسهیلات اشتغال برای ۴۰ روستا تا کنون پرداخت شده است.

1400/08/26
23:07:05
0.0 / 5
1284
تگهای خبر: تسهیلات , دستگاه , روستا , زمین
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا

همه چیز برای یک تعطیلات رویایی در بیا شمال فراهم است. کوله‌بارتان را ببندید و با ما به شمال سفر کنید!