مدیر كل منابع طبیعی گیلان خبر داد؛

اجرای ۷۳ درصدی طرح کاداستر در حوزه منابع طبیعی گیلان

اجرای ۷۳ درصدی طرح کاداستر در حوزه منابع طبیعی گیلان

به گزارش بیا شمال مدیر کل منابع طبیعی گیلان ضمن اشاره به اجرای ۷۳ درصدی طرح کاداستر در اراضی منابع طبیعی استان، اظهار داشت: تا آخر نیمه نخست سال جاری اجرای این طرح در گیلان آخر می یابد.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، حامد اختری قبل از ظهر شنبه در جلسه مجمع نمایندگان استان گیلان با مدیران کل دستگاههای اجرایی در محل دبیرخانه مجمع، با اشاره به اینکه حدود ۷۳ درصد اراضی استان در اختیار منابع طبیعی است، اظهار داشت: اجرای طرح کاداستر در استان تا دو سال قبل ۱۵ درصد بود اما هم اکنون ۱۰۰ در صد است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان با اشاره به اینکه تمام پروژه های عمرانی استان توسط این سازمان مجوز می گیرد، افزود: طی سالهای اخیر اقدامات مهمی در حوزه آبخیزداری انجام شده به صورتی که سیل های استان در ارتباط با کمبود در بخش آبخیزداری نیست.
وی ضمن اشاره به وقفه دو ماه و نیم گذشته برای اجرای طرح زراعت چوب در هزار و ۴۰۰ هکتار زمین در نظر گرفته شده، اضافه کرد: این وقفه چند هزار میلیارد تومان خسارت را متوجه دولت ساخته است.
اختری ضمن اشاره به این که طرح کاداستر در ۷۲ درصد از اراضی در ارتباط با منابع طبیعی انجام شده و سازمان ثبت باید این کار را برای ۳۳۹ هزار هکتار دیگر انجام دهد، اضافه کرد: کاداستر استان تا نیمه اول سال جاری تمام می شود و دغدغه مردم در این بخش را رفع می نماییم.


منبع:

1401/02/31
21:30:43
0.0 / 5
690
تگهای خبر: آب , اراضی , دستگاه , زمین
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا

همه چیز برای یک تعطیلات رویایی در بیا شمال فراهم است. کوله‌بارتان را ببندید و با ما به شمال سفر کنید!