رئیس تعاون روستایی بندرانزلی خبر داد

راه اندازی اتاق اصناف کشاورزی در بندرانزلی

راه اندازی اتاق اصناف کشاورزی در بندرانزلی

به گزارش بیا شمال، از گیلان رئیس تعاون روستایی بندرانزلی از طریق اندازی اتاق اصناف کشاورزی در این شهرستان اطلاع داد و اظهار داشت: تعامل با دستگاه ها و سازمان های دولتی در جهت تنظیم بازار و قیمت گذاری محصولات کشاورزی همچون اهداف راه اندازی این اتاق است.


سیامک مشیری در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه هم اکنون سه شرکت تعاونی روستایی در شهرستان بندرانزلی ثبت شده و فعالیت دارند، اظهار نمود: نزدیک به ۶۰۰۰ نفر در سطح این شهرستان عضو شبکه شرکتهای تعاونی هستند.
رئیس تعاون روستایی شهرستان بندرانزلی تصریح کرد: شرکت تعاون روستایی طالب آباد با تجمیع ۱۰ روستا، شرکت تعاونی روستایی کپورچال با تجمیع ۱۷ روستا و همینطور شرکت تعاون روستایی آبکنار هر کدام با حدود ۲۰۰۰ نفر عضو فعالیت می نمایند.
وی با اشاره به اینکه طی دو ماه اخیر مجوز داروخانه گیاه پزشکی شرکت تعاونی روستایی طالب آباد دریافت شد، خاطرنشان کرد: شرکت تعاونی زنان گلشن، شرکت تعاونی کشاورزی مرغداران، همینطور شرکت کشاورزی دامداران شهرستان زیر نظر اداره تعاون روستایی فعالیتهای اقتصادی و خدماتی به سهامداران و کشاورزان عرضه می دهند.
مشیری با اشاره به اینکه به دنبال رونق بخشی به فعالیت شرکتهای تعاونی هستیم، اظهار داشت: علاوه بر خدماتی همچون توزیع انواع کود و سموم کشاورزی، با خرید یخچال و فریزر برای شرکت تعاونی طالب آباد امکان توزیع مرغ و گوشت منجمد تنظیم بازار در منطقه فراهم گردید که توزیع این محصولات قبلا فقط در فروشگاه تعاونی روستایی و شرکت تعاونی کپورچال انجام می شد.
رئیس تعاون روستایی شهرستان بندرانزلی ضمن اشاره به این که طی ۹ ماهه سال جاری در سطح شهرستان ۱۶ تن شکر تنظیم بازار و ۱۸۱۰ کیلو برنج هندی توزیع شده است، خاطرنشان کرد: طی همین مدت دو تن گوشت منجمد و ۳۵۰۰ کیلوگرم مرغ منجمد توسط تعاونی روستایی توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه ۴۸۴ تن انواع کود، ۴۵۲ هزار لیتر نفت سفید و ۵۰۶ هزار لیتر گازوئیل هم توزیع شده است، اضافه کرد: یکی از فعالیتهای اتحادیه تعاون روستایی شهرستان توزیع آرد برای نانوایی های یارانه پز است که ماهیانه بالغ بر ۱۸ هزار و ۵۰۰ کیسه سهمیه آرد در شهرستان همینطور ۲۸۰۰ کیسه سبوس بین روستاها و نانوایی های شهری توزیع می شود.
مشیری ضمن اشاره به این که درصدد راه اندازی اتاق اصناف کشاورزی هستیم، اظهار داشت: برای هفت اتحادیه زراعت، باغداری و درختکاری، دامپروری، طیور، آبزی پروری و صیادی، جنگلداری همینطور خدمات صنایع تبدیلی بلافصل کشاورزی همانند سایر اصناف به دنبال تشکیل اتاق هستیم.
وی افزود: با عنایت به موقعیت جغرافیایی شهرستان که در فعالیتهای کشاورزی اثرگذار می باشد، تعداد فعالان این اتحادیه ها به حد نصاب نرسیده و بنابراین در اولین نشست کمیسیون نظارت بر اصناف که رئیس آن اداره جهاد کشاورزی و دبیر آن هم اداره تعاون روستایی شهرستان است قرار شد به صورت اتحادیه های همگن در هم ادغام شوند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اتحادیه زراعت، باغداری و جنگلداری با هم و چهار اتحادیه دیگر هم با یکدیگر ادغام شده و قرار شد با دو اتحادیه، اتاق اصناف کشاورزی شهرستان بندرانزلی راه اندازی شود.
وی هدف از تاسیس اتاق اصناف کشاورزی را هویت بخشی به شاغلین و مشاغل بخش کشاورزی، دفاع از حقوق و منافع صنفی و حرفه ای، پیگیری مطالبات قانونی فعالان در مجامع سیاستگذار و برنامه ریز بخش کشاورزی و تعامل با دستگاه ها و سازمان های دولتی در جهت تعیین الگوی کشت و ساماندهی زنجیره تولید دانست.
رئیس تعاون روستایی بندرانزلی، تعامل با دستگاه ها و سازمان های دولتی در جهت تنظیم بازار و قیمت گذاری محصولات کشاورزی، تسهیل و تنظیم خدمات کشاورزی، نظارت و کنترل بر محصول، تولید محصول سالم و بهبود شرایط واردات و صادرات و همکاری با وزارت جهاد کشاورزی جهت ارتقاء سطح دانش و آگاهی تولیدکنندگان را از دیگر اهداف تشکیل اتاق اصناف کشاورزی دانست و تصریح کرد: در آینده نزدیک کشاورزان خدمات مورد نیاز خویش را از این اتاق دریافت خواهند کرد.



1401/12/03
07:57:01
0.0 / 5
352
تگهای خبر: آب , انزلی , پزشك , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا