زاكانی:

در معماری ساختمان ها بدنبال ترویج معماری ایرانی-اسلامی هستیم

در معماری ساختمان ها بدنبال ترویج معماری ایرانی-اسلامی هستیم

به گزارش بیا شمال، شهردار تهران در دیدار با آیت الله اراکی اظهار داشت: در معماری ساختمان ها بدنبال ترویج معماری ایرانی-اسلامی هستیم.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران، شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در دیدار با آیت الله محسن اراکی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو مجلس خبرگان به تعدادی از مشکلات تهران که ناشی از عدم توزیع مناسب امکانات، ناپایداری کالبدی، مشکلات محیط زیستی و ترافیک است، اشاره و اظهار داشت: برنامه ما عبور شهرداری از سازمانی خدمت رسان به نهادی مسؤلیت پذیر در عرصه اجتماعی است.
شهردار تهران در ادامه تنگنای مالی شهرداری در دوره پیشین مدیریت شهری تهران را یادآوری کرد و اضافه کرد: در سال ۹۹ چاره ای جز استقراض از بانک برای پرداخت حقوق پرسنل وجود نداشت. بعلاوه آنکه بدهی ۲۰ ساله به شبکه بانکی کشور روی هم انباشته شده بود.
وی به همکاری و مساعدت با دولت اصرار کرد و اظهار داشت: شهرداری تهران با وجود آنکه مسؤلیت متمرکزی در عرصه معتادان متجاهر نداشت، اما پای کار آمد. بطوریکه همین حالا بیش از هشت هزار معتاد در کمپ های شهرداری بازپروری شده و تحت و آموزش هستند.
شهردار تهران با اشاره به اجرای موفق کمپین «من شهردارم» اشاره کرد: در سال قبل بیش از ۲ میلیون نفر در این پویش مشارکت داشته و پروژه های توسعه محلی مدنظر خودرا انتخاب نموده اند.
زاکانی با اشاره به این که شهر تهران الگو و نمادی برای دیگر شهرهای کشور است، اظهار داشت: تلاش ما این بوده که در امتداد گسترش فرهنگ اسلامی اقدام نماییم. در این راستا طرح شهید آرمان اجرا شد. این طرح غیر از محلات، در سطوح مدارس نیز پیگیری شده است.
وی با اشاره به اینکه در عرصه شهرسازی هم سعی شده تا مساجد و مراکز آموزشی مدنظر باشند، افزود: آرا و نظرات حضرتعالی در عرصه شهرسازی گره گشاست. در تلاش هستیم در معماری ساختمان ها از اجرای نماهای غربی و رومی جلوگیری کرده و معماری ایرانی-اسلامی را ترویج دهیم.
شهردار تهران به افزایش بودجه شهرداری تهران در سنوات گذشته هم اشاره نمود و اضافه کرد: سال قبل دهها همت از بدهی های چند ساله شهرداری تهران تسویه شد.
زاکانی به برگزاری مسابقات ورزشی تحت عنوان «قهرمان شهر» پرداخت و اظهار داشت: در سال اول بالاتر از ۶۰۰ هزار نفر در این طرح شرکت کردند. در سال قبل نیز شمار مشارکت کنندگان طرح های ورزشی از یک میلیون نفر عبور کرد.
آیت الله اراکی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو مجلس خبرگان نیز در این نشست اظهار داشت: خدمات و کارهای شهردار تهران بر کسی پوشیده نیست.
وی با اشاره به اینکه بنده بواسطه مسؤلیت، بخش قابل توجهی از دنیا را دیده ام، تصریح کرد: مردم هیچ کجا مثل مردم ایران نیستند. ایرانیها از جهات مختلفی ممتازند. سرشت ایرانیها با پاکی و سلامت اندوخته شده است. اگر حتی کمتر از تهاجماتی که به ایران در سنوات گذشته شد، به هرکدام دیگر از ملت های دنیا می شد، حتما فروپاشیده بودند.
آیت الله اراکی با اشاره به اینکه محبت آل الله قسمتی از فرهنگ ما است، تصریح کرد: از این خصیصه فرهنگی می توان در موارد بسیاری استفاده نمود.
وی به برگزاری آیین پیاده روی به مناسبت عید غدیر در تهران اشاره نمود و اضافه کرد: این آئین، اقدام بسیار خوبی بود؛ البته باید دیگر مناسبت های مذهبی و خصوصاً مناسبت های شادی دوده (ع) را بالاتر از این گسترش داد. هرچه بتوان از حرکت های خودجوش مردم در محله های مختلف شهر پشتیبانی کرد، کار بسیار ارزشمندی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت پشتبانی از برنامه های خودجوش دانش آموزی در مدارس تاکید کرد و اظهار داشت: اگر برنامه با کیفیت اجرا شود، حتما از آن استقبال خواهد شد.
آیت الله اراکی، رفع اشکال ترافیک را یکی از مطالبات اساسی شهروندان دانست و اظهار داشت: اگر بتوان گره های ترافیکی را با کارهای عمرانی گشود، اتفاقات بسیار مناسبی برای جلب رضایت شهروندان خواهد افتاد.
این عضو مجلس خبرگان بر ضرورت گسترش ورزش همگانی در همه محلات برای ارتقا سرگرمی جوان ترها تاکید کرد و اضافه کرد: چنانچه فضای تفریح و ورزش جوانان فراهم گردد، موضوعات فرهنگی و دینی هم حل و فصل خواهد شد.


منبع:

1404/02/14
10:22:25
0.0 / 5
7
تگهای خبر: آموزش , حقوق , خدمات , شهرداری
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا

همه چیز برای یک تعطیلات رویایی در بیا شمال فراهم است. کوله‌بارتان را ببندید و با ما به شمال سفر کنید!