بیا شمال

هشدار سعیدی شاهرودی درباره ی شاهوار تنش زایی کافی است

هشدار سعیدی شاهرودی درباره ی شاهوار تنش زایی کافی است

به گزارش بیا شمال، رییس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا با تکیه بر ضرورت صیانت از کوهستان شاهوار اظهار داشت: مسئولان باید حرف مردم را درباره ی این منبع مهم تامین آب شهرستان بشنوند.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی شاهرودی در خطبه های نماز جمعه این هفته شاهرود در مصلای رسول اکرم(ص)، ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و با اشاره به شرایط فعلی کشور، اظهار داشت: در هشت سال دفاع مقدس، نیروهای مسلح و مردم ایران تحت فرماندهی امام خمینی (ره) توانستند بزرگ ترین حماسه را بیافرینند.
وی با اشاره به اینکه ملت ایران اسلامی با تقدیم بالاتر از ۲۰۰ هزار شهید توانست دشمنان را مجبور به عقب نشینی کند، اضافه کرد: امروز صدام در چه جایگاهی قرار دارد و ملت و کشور ما در کجا ایستاده است؛ اینها قسمتی از تاریخ است که از نزدیک شاهد آن بودیم و امروز نتایج آن در دنیا ملموس است.
امام جمعه موقت شاهرود دفاع مقدس را مجموعه ای از افتخارات کشور برای نیروهای مسلح و مردم دانست و بیان نمود: باید قدردان این افتخارات باشیم؛ امروز نیز در شرایط جنگی مشابه قرار داریم و بالاتر از یک سال و نیم است که حوادثی مانند جنگ ۱۲ روزه، شبه کودتای دی ماه و جنگ رمضان و موارد دیگر را پشت سر گذاشته ایم.
سعیدی شاهرودی با اشاره به اینکه این جنگ بازهم ادامه دارد، اظهار داشت: گرچه دفاع مقدس و جنگ امروز از نظر فرماندهان، ادوات، رزمندگان و سایر موارد تفاوت هایی دارند، اما آن چه برای ما اهمیت دارد، نقاط اشتراک این دو جنگ است.
وی یکی از نقاط اشتراک دفاع مقدس و شرایط امروز را فرماندهی مشترک دانست و تاکید کرد: چه در دوران دفاع مقدس و چه امروز، فرماندهی کل قوا با ولی فقیه زمان بوده است.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، مقصد مشترک و هدف یکسان را دیگر وجه اشتراک دفاع مقدس و جنگ امروز عنوان نمود و اضافه کرد: حفظ کشور، انقلاب و نظام و همین طور استقلال کشور، از اهداف مشترک در هر دو دوره است.
سعیدی شاهرودی با اشاره به اینکه امروز نیز مانند دهه ۶۰ مردم در میدان حضور دارند، اظهار داشت: مردم در جهت اهدافی مانند حفظ نظام، کشور و انقلاب اسلامی تلاش می کنند و این مورد از دیگر وجوه اشتراک دفاع مقدس و شرایط جنگی امروز است.
وی نابرابری جبهه ها را یکی دیگر از نقاط اشتراک دفاع مقدس و شرایط امروز دانست و تاکید کرد: ما هم در دفاع مقدس و هم امروز در یک نبرد نابرابر هستیم؛ چونکه در دفاع مقدس همه دنیا در مقابل ملت ایران اسلامی ایستاد، اما آن چیزی که دنیا به آن فکر نکرده بود، همبستگی، وحدت و ایمان مردم ایران اسلامی بود که توانست بر ادوات نظامی فائق آید و امروز نیز این امر مشاهده می شود.
امام جمعه موقت شاهرود در بخش دیگری از سخنان خود درباره ی اهمیت حفظ کوهستان شاهوار بعنوان مهم ترین منبع تامین آب شهرستان شاهرود، اظهار داشت: مسئله شاهوار یک مسئله ضروری است؛ ازاین رو برای چندمین بار تاکید می نماییم که مردم ما صبور و متین هستند، اجازه ندهید این مردم وارد عرصه هایی شوند تا آن زمان متوجه شوید که مردم شاهرود چه اقتداری دارند.
وی با اشاره به اظهارات مسؤلان درباره ی ممانعت از ایجاد تنش، اظهار داشت: آقایان می گویند خط قرمز ما تنش است، اما این تنش را چه کسانی در شاهرود به وجود آورده اند؟
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا از استاندار و وزیر کشور خواست موضوع را فوری بررسی نمایند و اضافه کرد: از مسؤلان می خواهیم بررسی نمایند تا ببینند مطالبه مردم چیست و حرف آنان را بشنوند.
سعیدی شاهرودی همین طور از نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس خواست از وزیر کشور درباره ی وضعیت نگران کننده شاهرود سؤال کند و بیان نمود: سازمان محیط زیست مکررا نظر مخالف خودرا با هرگونه معدن کاوی در شاهوار داده و چندین مرجع نیز بصورت مستند نظر خودرا اعلام نموده اند.
وی با تأکید بر این که اختیارات استانداری برای وتو کردن مصوبات سایر دستگاه ها نیست، اضافه کرد: این مصوبات نظر رئیس جمهوری را نیز پیرامون اهمیت شاهوار دارد، بنده هم با وزیر کشور صحبت کردم و نظر ایشان نیز نظر محیط زیست است.
امام جمعه موقت شاهرود با اشاره به موضع صریح سازمان محیط زیست درباره ی صیانت از شاهوار بعنوان منابع مهم آبی شاهرود و بسطام، اظهار داشت: محیط زیست نیز بتازگی و مجدداً تاکید کرده است که آب آشامیدنی مردم در معرض خطر و آلودگی جدی قرار دارد؛ ازاین رو چرا مسؤلان به حرف مردم توجه و عمل نمی کنند و نمی دانیم چه اصراری بر بازگشایی معدن بوکسیت تاش دارند؟
خلاصه اینکه وی ضمن اشاره به اظهارات مسئولین درباره ی ی جلوگیری از ایجاد تنش، عنوان کرد: آقایان می گویند خط قرمز ما تنش است، اما این تنش را چه کسانی در شاهرود به وجود آورده اند؟ سعیدی شاهرودی همچنین از نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس خواست از وزیر کشور درباره ی ی وضعیت نگران کننده شاهرود سؤال کند و بیان نمود: سازمان محیط زیست مکررا نظر مخالف خودرا با هرگونه معدن کاوی در شاهوار داده و چندین مرجع نیز به طور مستند نظر خودرا اعلام کرده اند. وی با تاکید بر اینکه اختیارات استانداری برای وتو کردن مصوبات سایر دستگاه ها نیست، افزود: این مصوبات نظر رئیس جمهور را نیز پیرامون اهمیت شاهوار دارد، بنده هم با وزیر کشور صحبت کردم و نظر ایشان نیز نظر محیط زیست است.

منبع:

1405/07/06
10:58:27
0.0 / 5
3
تگهای خبر: آب , استانداری , دستگاه , سازمان
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال