مدیركل حفاظت محیط زیست مازندران:

كشتار بی رحمانه پرندگان در فریدونكنار، با دوماداری مخالف نیستیم

كشتار بی رحمانه پرندگان در فریدونكنار، با دوماداری مخالف نیستیم

بیا شمال: ساری - مدیركل حفاظت محیط زیست مازندران كشتار بی رحمانه پرندگان مهاجر را در فریدونكنار نگران كننده برشمرد و اظهار داشت: برای نخستین بار بازار فروش پرندگان در این شهرستان تعطیل شده است.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، حسینعلی ابراهیمی كارنامی بامداد سه شنبه در نشست با خبرنگاران به مبحث فریدونكنار اشاره و افزود: كشتار بی رحمانه و گسترده پرندگان مهاجر را در فریدونكنار شاهد می باشیم ولی برخی آن را به معیشت مردم گره می زنند.
ابراهیمی با عنوان اینكه ما با دوماداری مخالف نبودیم تصریح كرد: برخی ها كه تریبون در دستشان بود اقدام به مردم فریبی كرده اند درحالی كه با روش كشتار كرس و تور هوایی مخالف هسیتم.
وی شمار جمعیت فریدونكنار را ۶۰ هزار نفر و شمار دامگاه داران را ۲۰۰ نفر اعلام نمود و اظهار داشت: در این شهرستان مردمان خوب و ساعی زندگی می كنند و متاسفانه خیلی از برندهای فریدونكنار را درحال از دست دادن هستیم.
مدیركل محیط زیست مازندران با اشاره به اینكه محیط زیست برای ساماندهی بازار فروش پرندگان در فریدونكنار برنامه دارد خاطرنشان كرد: برخی ها اجازه اجرای برنامه ها را نمی دهند و مانع تراشی می كنند.
ابراهیمی كارنامی با اشاره به اینكه بازار فریدونكنار برای نخستین بار از ۱۴ اسفندماه جمع آوری و تعطیل شده است، اظهار داشت: بیشتر صیادان غیرمجاز در منطقه دارای پرونده هستند و برای همه مستندسازی و تامین دلیل شده است.
وی با اظهار اینكه پرندگان متعلق به همگان است تصریح كرد: چرا باید كاری نماییم كه فرزندانمان چیزی جز عكس از این پرندگان مهاجر و زیبا نبینند و روش های جدید صید در فریدونكنار سابقه ۱۵ تا ۲۰ ساله دارد و محیط زیست به تنهایی قادر به ساماندهی این وضعیت نخواهد بود.
مدیركل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینكه ۵۳ درصد ظرفیت و پست های این اداره كل خالی است اظهار داشت: با دست خالی و امكانات محدود نمی توان با متخلفان دارای امكانات و تجهیزات مدرن مقابله نمود و ما در این بخش نمی توانیم معجزه نماییم.
كاهش ذخیره منابع زیرزمینی
ابراهیمی كارنامی عقب ماندگی از مدیریت بخش آب را از چالش ها برشمرد و اظهار داشت: حدود ۴.۶ میلیارد مترمكعب استحصال آب در استان داریم كه ۳.۶ میلیارد متر مكعب آن را مصرف می نماییم.
وی كاهش ذخیره های آب و منابع زیرزمینی را در استان نگران كننده برشمرد و اظهار داشت: در كل تاریخ مازندران برای ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در شش شهر استان تصفیه خانه احداث شده است اما در دو سال اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته است و برای ۱۲ شهر استان طرح فاضلاب شهری در دست اجرا است.
وی با اشاره به اینكه چه بلایی بر سر طبیعت مازندران آورده ایم، تصریح كرد: اجرای پروژه ها در استان باید پیوست زیست محیطی داشته باشد و عاقبت توجه نكردن به این پیوست سبب شده تا باوضعیت كنونی مواجه شویم.
مدیركل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: محیط زیست هم دغدغه توسعه و اشتغال را دارد اما نباید ظرفیت ها را از بین ببریم.
وی با اشاره به اینكه گردشگری در استان مدیریت شده نیست اظهار داشت: اكنون برخی می خواهند راش های با قطر یك تا یك متر و نیم را قطع كنند تا جاده بسازند و چرا محیط زیست باید بعنوان مخل توسعه در استان شناخته شود درحالیكه بقیه به مسئولیت خود درست انجام نمی دهند.

1396/12/22
22:03:41
5.0 / 5
5159
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا