استاندار گیلان:

در آینده نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم

در آینده نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم

به گزارش بیا شمال، از گیلان استاندار گیلان با اشاره به نگرانی ها درباره ی تامین آب در فصل پیش روی کشاورزی استان اظهار داشت: طی سال های آتی نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم و باید با برنامه ریزی و مشارکت مردم از ذخایر آبی مان بطور بهینه استفاده نمائیم.


اسدالله عباسی امروز در جریان بازدید از پروژه های لایروبی و ساماندهی آب بندان های شهرستان های لنگرود و آستانه اشرفیه در گفت و گو با خبرنگاران، یکی از برنامه های راهبردی استان را استفاده از ظرفیت های آبی همچون آب بندان ها و استخرها دانست و اظهار داشت: طی سال قبل سعی کردیم از ظرفیت سد سفیدرود، چاه ها، آب رودخانه ها و نهرهای سنتی استفاده نمائیم و امسال نیز باتوجه به نگرانی های ناشی از کاهش باران برای فصل زراعی پیش رو، برنامه ریزی هایمان جلوتر و بهتر از پارینه است.
وی با تأکید بر ضرورت استفاده صحیح از ظرفیت های آبی استان اظهار داشت: سردهنه ای که امروز در شهرستان لنگرود از آن بازدید کردیم یکی از سردهنه های بزرگی است که بیش از ۲۰۰۰ هکتار از زمینهای زراعی مردم را تحت پوشش قرار می دهد.
استاندار گیلان اضافه کرد: به سبب نوساناتی که در جریانات رودخانه وجود داشت، مردم هزینه هایی را متحمل می شدند و بر همین اساس، یک کار اساسی اینجا درحال اتفاق افتادن است و بمنظور استفاده بهینه و اصولی از ظرفیت آب در این منطقه، قرارداد اجرای این پروژه با پیمانکار بسته شده است.
عباسی افزود: همین طور در لنگرود آب بندان بزرگی است که سالیان سال به حال خودش رها شده بود اما امسال لایروبی ۵۰۰ هکتار از این آب بندان را آب منطقه ای استان آغاز نموده و بخشی را هم جهاد کشاورزی انجام می دهد؛ ضمن این که بخش هایی هم توسط پیمانکاران به انجام می رسد.
وی افزود: اعتباراتی برای بخش هایی که مربوط به شبکه هاست، پیش بینی شده و امید داریم با همکاری مردم، سال آینده نسبت به سالهای قبل به خوبی آب استان را مدیریت نماییم و از تمامی ظرفیت های آبی گیلان راندمان لازم را داشته باشیم.
استاندار گیلان با اعلان اینکه اهتمام داریم تقویم زراعی را هر چه سریع تر با هماهنگی جهاد کشاورزی و آب منطقه ای در استان با همراهی مردم داشته باشیم، اظهار داشت: در تقویم زراعی طوری برنامه ریزی می نماییم که کشاورزان بتوانند از امکاناتی که برای آمادگی مزارع شان شامل توزیع بموقع کودهای مورد نیاز همچون پتاس، بذرهای مورد نیاز کشاورزان و همین طور آماده شدن شبکه های آبیاری مدرن و نیمه مدرن و تسطیح اراضی و مکانیزاسیون لازم است انجام می دهیم تا برداشت مان را بصورت علمی داشته باشیم و از حالت سنتی بیرون رود.
عباسی اشاره کرد: طی سال های آتی نمی توانیم فقط منتظر بارش باران باشیم و باید با برنامه ریزی و مشارکت مردم از ذخایر آبی مان بطور بهینه استفاده نمائیم و اگر مردم مشارکت داشته باشند، جای نگرانی نیست.




منبع:

1401/12/13
09:58:47
0.0 / 5
320
تگهای خبر: آب , اراضی , زمین , گیلان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا