اجرای سند تحول قضایی با برگزاری دیدارهای مردمی در مازندران

اجرای سند تحول قضایی با برگزاری دیدارهای مردمی در مازندران

به گزارش بیا شمال، پرونده هایی همچون خلع ید، قتل و تصرف مال غیر در دیدار مردمی این هفته دادگستری مازندران مورد رسیدگی قرار گرفت.


به گزارش بیا شمال به نقل از خبر آنلاین از مازندران، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری استان اظهار داشت: دیدار مردمی و بدون واسطه مسؤلان قضایی مازندران، در عمل به برنامه های تعیین شده در سند تحول قضایی برای تقویت ارتباط مردم با قوه قضاییه، طبق روال هر هفته در دادگستری استان مازندران انجام شد.
وی اشاره کرد: در دیدار مردمی این هفته مسؤلان قضایی مازندران، ۲۶۷ درخواست مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم در این خصوص صادر شد.
رئیس کل دادگستری مازندران بیان داشت: دیدارهای مردمی با حضور مسؤلان قضایی در امتداد تکریم مراجعان به دستگاه قضایی استان برگزار می گردد و شفافیت در پاسخگویی و سرعت بخشیدن به رسیدگی به مطالبات مردم همچون اهداف برگزاری این جلسات است.
پوریانی همینطور ضمن اشاره به تأکیدات رئیس قوه قضاییه بر مبنای ضرورت دیدار بدون واسطه مسؤلان قضایی با مردم تصریح کرد: باتوجه به سیاستهای ابلاغی دستگاه قضایی ضمن حضور در جمع مردم و اطلاع از مشکلات آنان، اقدامات لازم جهت رسیدگی به مطالب مطرح شده مراجعان صورت می گیرد.
رئیس کل دادگستری استان مازندران در آخر اظهار داشت: در این نشست مطالبی مانند خلع ید، قتل، تصرف مال غیر و اعمال ماده ۴۷۷ از طرف مراجعین عنوان شد و مورد معاضدت قضایی قرار گرفتند.

1404/06/21
12:03:10
0.0 / 5
15
تگهای خبر: تور , دستگاه , مازندران
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا

همه چیز برای یک تعطیلات رویایی در بیا شمال فراهم است. کوله‌بارتان را ببندید و با ما به شمال سفر کنید!