کاهش 21 درصدی فوت شدگان حوادث رانندگی در مازندران
به گزارش بیا شمال، مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اظهار داشت: مرگ های حوادث رانندگی، پنج ماه سال جاری در مازندران ۲۱ درصد کاهش داشت.
به گزارش بیا شمال به نقل از خبر آنلاین از مازندران، علی عباسی مدیرکل پزشکی قانونی استان مازندران اظهار داشت: در پنج ماه سال جاری ۱۹۱ نفر در حوادث رانندگی استان جان خودرا از دست دادند که این رقم نسبت به زمان مشابه پارینه ۲۱ درصد کاهش داشت. برمبنای آمارها، ۱۵۰ نفر از تلفات تصادفات پنج ماهه سال جاری را مردان و مابقی را زنان تشکیل داده اند.
بابل در رتبه اول فوتی ها
وی ادامه داد: شهرستان های دارای بیشترین تلفات حوادث رانندگی به ترتیب بابل با ۳۱، آمل با ۲۶ و ساری با ۲۵ فوتی هستند و این در حالیست که در شهرستان رامسر فوتی گزارش نشده است.
بیشترین کشته ها در محور برون شهری و راه روستایی
بگفته عباسی، از ۱۹۱ کشته تصادفات پنج ماهه، ۱۴۲ نفر در حوادث برون شهری و راه روستایی (با کاهش ۲۴ درصدی) و ۴۹ نفر در حوادث درون شهری، (با کاهش ۱۴ درصدی) گزارش شده است. 6 هزار و ۱۲۷ نفر در پنج ماه سال جاری به سبب مصدومیت ناشی از تصادفات رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه نموده اند که این رقم هم نسبت به زمان مشابه سال قبل ۳ درصد افزایش را نشان داده است.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، رعایت قوانین و مقررات رانندگی را از مهم ترین شاخصه های توسعه یافتگی و نشانه فرهنگ بالای ملی دانست وبرای کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی نسبت به رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی اصرار کرد و اضافه کرد: سازمانهای دولتی استان می توانند در امر فرهنگ سازی با بهره گیری از آمارهای پزشکی قانونی با برنامه ریزی پیشگیرانه و پیشرفت آگاهی عمومی مردم در جهت کاهش آمار کشته ها و مصدومین در حوادث رانندگی موثر باشند.
منبع: biashomal.ir
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب